Chhwe (chhwe) wrote,
Chhwe
chhwe

Lättare än du tror

Kuningas-Kebab on nimensä mukainen paikka Turussa. Kun tahtoo hyvää kebabia loistavilla lisukkeilla on paikka tiedossa. Huonoja puolia kenties, että on kaukana keskustasta, hinta korkea vertaen muita kebab-paikkoja keskustasta. Kokeilun arvoinen juttu: Calamar (kebab ranskalaisilla ja friterattuja mustekalan renkaita) Miksi kukaan muu ei ole keksinyt lisätä annoksiin sipulinkynsiä? loistavia

Toi on kyllä liian totta. Ei pleikkarissa oikeen oo muuta vikaa ku muistin vähyys. Onhan se tietysti auttamatta vanhahtanu jo vertaen tieskaan. Onhan se jo monta vuotta vanha... Meinaan et jos ton tekis vaikka xboxilleki ekaks, ni siitäki jo tulis parempi teknisesti. Parashan tulisi tietysti ku sen tekis ekana pc:lle

Tähän asti on toiminut ns. kiinteistöyhdistyksenä, tuloja ei ole ollut kun jokunen hassu mitätön vuokra, ja verot verontoimisto jakoi viran puolesta tasaosiin jokaiselle maksettavaksi. (Ennenkuin luonnehdittiin tonttimaksi se oli "metsää" aikaisempaan keskusteluun vertaen. Siitä meni "metsätulovero" vaikka koskaan ei olisi voitukaan propsiksi hakkaa.)

Poliittinen runo, kirjoitettu joskus vuonna 1997. Käsittelee Mumia Abu-Jamalin tapausta vertaen sitä Julius ja Ethel Rosenbergin tapaukseen (heitä syytettiin ydinpommin salaisuuden myymisestä kommunisteille ja saivat kuolemantuomion — myöhemmin myönnettiin että heidät vain lavastettiin syntipukeiksi).

Tuo kolmonen olisi liigan paras roolissaan.Taklauksia, puolustus pelaamista sekä pisteitä. Kun miettii miesten rooleja tai mitä ne ovat olleet vertaen nykyisiin ja molempien onnistumis prosenttia.
Tags: finskan
Subscribe

Recent Posts from This Journal

 • Post a new comment

  Error

  Comments allowed for friends only

  Anonymous comments are disabled in this journal

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

 • 0 comments