Chhwe (chhwe) wrote,
Chhwe
chhwe

Kontupohja sai uniikin opiston

Venäjän olympiareservin opisto vihittiin käyttöön Kontupohjassa viime sunnuntaina. Se on ainoa sellainen Luoteis-Venäjällä ja yhdestoista maassa.

Tapahtuman johdosta Kontupohjassa pidettiin juhla jäähallissa ja sen edustalla. Juhlaan osallistui muiden muassa Venäjän urheiluministeri, miekkailun olympiamestari Pavel Kolobkov ja Karjalan päämies Artur Parfentšikov.

— Kaksi vuotta sitten haaveemme tällaisesta opistosta tuntui toteutumattomalta. Se on kuitenkin toteutunut tekemämme suuren työn vuoksi. Opisto antaa valtavan sysäyksen urheilun kehittämiselle Kontupohjassa ja Karjalassa, Parfentšikov sanoo.

— Olemme luoneet mainiot olosuhteet opiston toiminnalle, jotta siitä tulisi yksi Venäjän parhaista ammattikouluista. Opiston opiskelijat niin harjoittelevat maajoukkueiden reservijäseniksi kuin saavat myös hyvää ammattikoulutusta. Se antaa heille oikeuden jatkaa opiskelua korkeakouluissa tai ryhtyä urheiluvalmentajiksi, Kolobkov kertoo.

Opiston avajaisten yhteydessä sen johtaja Aleksandr Voronov allekirjoitti yhteistyösopimukset Venäjän nuorten jääkiekkoliigan ja MHK Dynamo Sankt-Peterburg –jääkiekkojoukkueen kanssa. Aikaisemmin oli tehty yhteistyösopimus Pietarin valtiollisen fyysisen kulttuurin ja urheilun yliopiston kanssa.
Tags: finskan, onegaborgfinskan, производственное
Subscribe

 • Алая аура прото-Прохныча

  ... Иваныч помнил даже нулевые годы XXI века или как их называли — "лютые нулевые". Алексей с трудом верил в жестокие рассказы об этом времени.…

 • Новости одной строкой

  Говорят, что есть люди, которые ещё застали ВЛ-95-гет.

 • Nirvi

 • Post a new comment

  Error

  Comments allowed for friends only

  Anonymous comments are disabled in this journal

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

 • 0 comments